top of page

Massages

Ontspanning voor uw lichaam kunt u halen uit verschillende soorten massages. Ik gebruik verschillende massagetechnieken die gericht zijn op stimulering van de doorbloeding en release van spieren en bindweefsel. Wilt u meer weten over een bepaalde massagevorm, daar kunt u hieronder meer over lezen. Weet dat er altijd een massage is die bij u past! 

Deep Tissue Massage

De deep Tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in het lichaam. Denk aan een slechte houding tijdens werk of wellicht heeft u stress, zorgen, angst of frustratie. Onbewust bent u uw spieren aan het verkrampen  en is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Deep Tissue is een krachtige massagevorm die veel aandacht op deze gebieden legt. De bekende spierknopen, spierpijn of stijfheid worden los gemasseerd door middel van stevige grepen met de knokkels, vuist en elleboog. Een deep tissue massage helpt om uw lichaam weer in balans te brengen. 

Cupping Therapie

Last van verklevingen en een slechte doorbloeding? Dan is cupping iets voor u. 

Cupping stimuleert de doorbloeding door ermee te masseren en statisch neer te zetten. Op deze manier komen verklevingen los en voert het afvalstoffen af. De kleur van de zogenoemde ‘cup kiss’ zegt iets over de stagnatie in dat gebied. Hoe donkerder hoe groter de stagnatie (ontsteking). Na enkele behandelingen zullen de plekken steeds minder ernstig zijn, doordat het genezend vermogen van het lichaam in werking wordt gezet. Cuppen kan als intens ervaren worden en kan op sommige plekken behoorlijk pijnlijk zijn. Desondanks is de behandeling zeer effectief en is het resultaat vrijwel direct merkbaar. 

Sport Massage

Als sporter is het belangrijk om goed voor uw lichaam te zorgen. Laat u preventief masseren om blessures en overbelasting te voorkomen. Een sportmassage zorgt zowel voor ontspanning als voor activatie van de spieren. Stimulerend ter voorbereiding vóór een training of wedstrijd en ontspannend ná een inspanning voor een beter herstel. Indien er toch een onbelans onstaat in het lichaam door overbelasting kunt u last krijgen van spierpijn, vermoeidheid, stijfheid en een verhoogde spanning. Een sportmassage kan deze klachten verminderen of wegnemen. 

Een sportmassage is ook zeker geschikt voor niet sporters. Voelt u spierspanningen in het lichaam? Dan kunt u zeker baat hebben bij een sportmassage. 

Ontspannings Massage

Even een moment voor uzelf. Een ontspanningsmassage heeft een kalmerende werking doordat er gebruik wordt gemaakt van zachte strijkingen. Herkend u zelf klachten als stress, spanningen, vermoeidheid of spierpijn dan kan een ontspanningsmassage een uitkomst voor u zijn. Ook zonder klachten kunt u een heerlijke ontspanningsmassage beleven. U kunt 60 of 90 minuten lang genieten van een full body massage waarbij in slapen vallen geen uitzondering is. 

Bindweefsel Massage

Veel van onze hedendaagse klachten worden veroorzaakt door de conditie van ons bindweefsel. Met speciale massagegrepen wordt er een intense prikkel afgegeven aan het onderhuids bindweefsel. Spanning in het bindweefsel en de spieren neemt af en de huid wordt losser. Een cosmetische bindweefsel massage in het gezicht & een anti cellulite behandeling is ook mogelijk bij Fixup Massage. Het zorgt voor een verbetering van de huidconditie en vertraagd het ouderdomsproces. Fibroblasten, (vezels in de huid) worden aan het werk gezet en zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt steviger, soepel en krijgt een natuurlijke glow. Voor zichtbaar en mooi resultaat is een kuur aan te raden en het resultaat is afhankelijk je lifestyle. (voeding & beweging)

Rug, nek & schouder massage

Rug-nek en schouderklachten ontstaan vaak door gevolgen van spanning en/of een verkeerde werkhouding. Door de focus te leggen op deze drie gebieden zult u snel van spanningen verlost worden.

Bij deze massagevorm wordt er gebruik gemaakt van zowel ontspannende en stevigere massagegrepen. 

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een ontspannende massage voor alle mama’s die lekker in de watten gelegd willen worden. Tijdens deze massage komt het hele lichaam aanbod waardoor je je makkelijk kan ontspannen en klachten verminderen, zoals (onder)rugpijn, vermoeidheid en het vasthouden van vocht. 

 

Houdt er rekening mee dat het sterk wordt afgeraden om je te laten masseren in de eerste trimester. Vanaf het tweede trimester ben je welkom en dit kan in principe zo vaak je wilt tot aan het einde van de zwangerschap. Vooral handig mocht je erg gespannen zijn voor de bevalling. 

 

Tot slot duurt deze relax massage 70 minuten en is het een heerlijk momentje voor jou en je baby!

Fixup Massage

Do you need to be fixed, maar weet je niet welke massagevorm je moet kiezen? Aan de hand van jouw klachten maak ik een massage op maat. Hierbij zal ik gebruik maken van diverse technieken, zodat jij zo snel mogelijk van je klachten afkomt. Een massage kan bijvoorbeeld bestaan uit het losmaken van het bindweefsel, gevolgd door een deeptissue massage om de knoppen op te sporen en los te maken, afsluitend met een cupsessie om nog meer de doorbloeding te stimuleren om alle afvalstoffen in het lichaam af te voeren. Tot slot kun je eindigen met een heerlijke nek-/hoofdmassage.

(Een combinatie massage anti-cellulite & bijvoorbeeld 30 min rug- schouder nekmassage valt ook onder een "Fixup" Massage.)

Heeft u nog vragen, weet u niet welke massage het beste bij u past? Geen probleem, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. U kunt mij bellen of stuur een whatsapp naar 06 41 43 90 30.

bottom of page