About me

Pijnlijke of stijve spieren? We hebben er allemaal wel eens last van. We zijn vaak druk en dat levert stress en spanningen op. Hoe vaak luistert u eigenlijk naar uw lichaam? 

 

Sinds 2010 ben ik een fanatiek sporter en begon ik op mijn voeding te letten. Met de jaren heb ik geleerd wat gezond eten en sporten voor mij betekent. 

Toch gaan we vaak over grenzen heen, of dit nou werk of sport gerelateerd is. Dit zorgt voor fysieke en mentale klachten wat u met gezond eten en sporten niet altijd kunt verhelpen. 

 

In 2012 besloot ik een instagram account aan te maken waar ik lange tijd een inspiratiebron ben geweest doormiddel van het delen van gezonde recepten aan 150.000 volgers. Mijn doel is nu om zoveel mogelijk mensen te helpen om lichamelijk en geestelijk goed in je vel te zitten. 

Massage hoort daarom voor mij in het totaal plaatje van ‘een gezond leven’. Door u regelmatig te laten masseren wordt u ontlast van pijn en spanningen. Ik help u graag om het lichaam weer in balans te brengen en te houden. En om u eraan te herinneren dat het belangrijk is om goed naar uw eigen lichaam te luisteren. 

In Almere heb ik mijn eigen massage praktijk aan huis. U kunt bij mij terecht voor een deep tissue massage, cupping therapiebindweefsel massage, sportmassage en ontspanningsmassage.

 

Heeft u klachten en kan uw lichaam wel wat ontspanning gebruiken? Maak dan een afspraak en ik help u graag! 

Kim Unawekla

Masseuse