top of page

About me

Mijn naam is Kim (34) en ik ben trotse eigenaresse van Fixup Massage. Door mijn Molukse achtergrond heb ik masseren van kleins af aan meegekregen van mijn vader en paste ik dit zelf toe bij familie en vrienden. Masseren komt bij mij vooral vanuit gevoel. 

Sinds 2010 ben ik mij gaan verdiepen in het menselijk lichaam. Ik heb mijn lifestyle omgegooid en ik ben gezond gaan eten en fanatiek gaan sporten. In 2012 besloot ik een Instagram account aan te maken waar ik lange tijd een inspiratiebron ben geweest doormiddel van het delen van gezonde recepten aan 150.000 volgers. 

Tot de dag van vandaag blijf ik altijd bezig met ‘gezondheid’ en probeer ik op die manier de beste versie van mezelf te zijn. Dit wil ik ook voor mijn cliënten. Ik probeer altijd verder te kijken dan alleen de fysieke, specifieke klacht en ik pas mijn massage daaropaan. Luisteren naar jouw klachten en wensen staat bij mij hoog in het vaandel en samen met mijn gevoel voor masseren zorg ik voor een behandeling waar jij je na afloop als herboren voelt. 

 

In Lelystad ben je welkom bij mijn massage praktijk aan huis. Je kan bij mij terecht voor een deep tissue massage, cupping therapie, bindweefsel massage, zwangerschapsmassage, sportmassage en ontspanningsmassage.

Heb jij klachten en kan jouw lichaam wel wat ontspanning gebruiken? Maak dan een afspraak en ik help je graag.

Kim Unawekla

Masseuse

bottom of page